Čupić, Kalamanda i Eskić kandidati PDP-a za poslanike u NSRS iz Kotor Varoša

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.07.2018. 08:21

PDP će sa svojim kandidatima za Narodnu skupštinu RS postići izvanredan rezultat na predstojećim izborima u izbornoj jedinici tri, izjavio je potpredsjednik te stranke Igor Crnadak poslije radnog sastanka sa kandidatima za poslanike u Narodnoj skupštini RS iz banjalučke regije.

Sastanku su prisustvovali i kandidati PDP-a za poslanike iz Kotor Varoša Radenko Čupić, Miroslava Kalamanda i Gojko Eskić, te predsjednik Regionalnog odbora stranke Miodrag Petrović. 
 
Crnadak je rekao da je siguran da će kandidati Saveza za promjene za člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i za predsjednika RS Vukota Govedarica pobijediti u ovoj izbornoj jedinici. 
 
– Sigurni smo da ćemo ovdje ostvariti dva direktna mandata – rekao je Crnadak. 
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…