Akcija besplatnog tehničkog pregled vozila u Zabrđu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.07.2016. 09:50

Danas (ponedjeljak 25. jul 2016.) će se u okviru preventivne akcije „Da li vozite tehnički ispravno vozilo – provjerite 2016“ koju sprovodi Auto-moto savez Republike Srpske u 18 gradova i opština širom Republike Srpske, besplatni tehnički pregled organizovati u kotorvaroškoj mjesnoj zajednici Zabrđe, kod osnovne škole u vremenu od 09 do 13 časova.

Cilj akcije je da se vozači na pokretnom tehničkom pregledu vozila besplatno informišu o stanju tehničke ispravnosti njihovih četvorotočkaša i eventualnim neispravnostima.

Kampanja se sprovodi u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske, Ministarstvom saobraćaja i veza Republike Srpske, Auto-moto društvima i lokalnim zajednicama.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…