Akcija kotorvaroškog Crvenog krsta: Za Vanju prikupljeno oko 50.000 KM

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.08.2017. 09:20

Crveni krst Kotor Varoša je u saradnji sa kompanijom M:tel pokrenuo humanitarnu kampanju na prikupljanju sredstava za našeg mladog sugrađanina Vanju Pejkaovića, koji se bori za život u Italiji. Putem kratkog broja 1416 od 1 do 31. jula 2017. godine dobri ljudi su svojim pozivima donirali ukupno 48.757,31 KM.

”Hvala svima koji su dali doprinos ovoj nadasve humanoj akciji i na taj način pomogli liječenje Vanje Pejakovića  u nadi da će se što prije oporaviti i vartiti u svoj rodni kraj”, poručuju iz Crvenog krsta.
Takođe, Crveni krst Kotor Varoš je putem humanitarne kase  prikupio 795,50 KM i u uplatio sredstva na žiro račun porodice Pejaković kao i pristigla novčana sredstva od M:tel-a.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…