Akciju učlanjenja u biblioteku

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.10.2018. 12:33

Narodna biblioteka Kotor Varoš organizuje akciju učlanjenja po simboličnoj cijeni od dvije konvertibilne marke za sve kategorije korisnika. Akcija će trajati naredne dvije sedmice, tačnije od 22. oktobra do 2. novembra ove godine.

„Ovu akciju smo organizovali povodom obilježavanja oktobra, mjeseca koji je u čitavom svijetu posvećen knjizi, i na ovaj način želimo da popularizujemo čitalaštvo kod naših sugrađana“, izjavila je direktorka biblioteke Bojana Vasić.

Ovom prilikom Vasićeva je pozvala prosvjetne radnike da sugerišu svojim učenicima da postanu članovi biblikoteke i da je ova akcija idealna prilika za to.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…