Apel Crvenog krsta Kotor Varoš: Hitno potrebna krv

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.06.2017. 18:42

Crveni krst Kotor Varoš apelovao je na sve dobrovoljne davaoce krvi da im se hitno jave kako bi pomogli Sabaetu Lubenoviću koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći.

– Svi dobrovoljni davaoci sa krvnom grupom nula, koji su u mogućnosti da daju krv, treba da se hitno jave Mladenu Petrušiću na broj telefona 065 613 196 radi odlaska u Zavod za transfuzijsku medicinu u Banjaluku. Rezerve krvi krvne grupe nula su potrošene jer je do sada Lubenoviću dato više od 20 doza i dalje mu je ugrožen život – navodi se u saopštenju Crvenog krsta.

Lubenović je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila u Šipragama kada je automobil u kojem je bio sa kolegom udario u drvo nakon što su mu otkazale kočnice.

Lubenović je u kritičnom stanju prevezen u bolnicu, dok je njegov saputnik prošao sa lakšim povredama.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…