Banjalučani igraju basket za Vanju Pejakovića - pozovite 1416 i donirajte 1 KM

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.07.2017. 18:23

Banjalučani igraju basket za Vanju Pejakovića iz Maslovara, koji je na ekskurziji u Italiji povrijedio kičmu.

~20 ekipa ovdje igra za Vanju Pejakovića. 60 basketaša iz banjalučke regije okupilo se na humanitarnoj utakmici u organizaciji Banjalučke basket asocijacije.
Tokom utakmice postavljena je i kutija za pomoć mladom Vanji Pejakoviću.
Podsjećamo da je Vanja Pejaković na ekskurziji krajem maja prilikom skoka u vodu zadobio teške povrede kičme i oštetio koštanu srž, zbog čega je pao u komu. Nalazi se na liječenju u Italiji, a njegova je porodica, zbog troškova liječenja koje će trajati najmanje šest mjeseci zatražila pomoć.
Fond zdravstvenog osiguranja Srpske ranije je saopštio da će pokriti troškove Vanjinog liječenja, ali njegova podica moli da im se uplatom na humanitarni račun pomogne u finansiranju njihovog boravka u Italiji.
Račun je otvoren u Unikredit banci. Za uplate u konvertibilnim markama broj računa je 551-720-25761327-02.
Vanji možete pomoći i pozivom na broj 1416 kojim ćete donirati jednu konvertibilnu marku za troškove njegovog liječenja. Broj je aktivan do kraja jula.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…