Banjaluka nagradila Kotorvarošanina Arsenija Bubića

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.04.2018. 10:59

Rukometašu banjalučkog Borca Arseniju Bubiću iz Kotor Varoša uručena je nagrada povodom 22. aprila – Dana grada Banjaluka.

Bubiću je uručena nagrada za mlade koji su doprinijeli razvoju i promociji Banjaluke, što je on činio od kada je prešao u RK ´Borac´ iz Kotor Varoša, a potom osvojio i titulu sa kadetskim timom i postao reprezentativac Srbije sa kojom je učestvovao na najvećim takmičenjima.

Dobitnicima priznanja čestitku je uputio gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, koji im je poželio još mnogo uspjeha u karijeri.

– Dobijate nagrade među 200.000 stanovnika što samo po sebi govori o vašim uspjesima. To ja naša zahvalnost za razvoj i promociju Banjaluke kojem ste doprinijeli na poljima na kojima ste aktivni i veoma uspješni – rekao je Radojičić na svečanoj akademiji povodom 22. aprila – Dana grada Banjaluka.

– Čast mi je još veća kada se zna koliko uspješnih sportista ima Banjaluka. Želim da zahvalim svima koji su se opredijelili za mene. Nije mala stvar biti među najuspješnijim mladim ljudima u gradu kao što je Banjaluka. Nagrada će mi biti još jedan podstrek da nastavim sa predanim radom i treninzima i da na terenu opravdam veliko povjerenje koje mi je ukazano. Želim da zahvalim klubu, saigračima i porodici bez kojih nijedan moj uspjeh ne bi bio moguć – istakao je Bubić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…