Basketaši srcem za Vanju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.07.2017. 12:59

U Banjaluci je na terenima pored Prirodno matematičkog fakulteta održan humanitarni turnir u basketu 3 na 3 u cilju prikupljanja sredstava za teško povrijeđenog učenika 3. razreda banjalučke Poljoprivredne škole Vanju Pejakovića.

Na turniru se okupilo 20 ekipa i preko 100 učesnika iz Banjalučke regije kako bi uz druženje i fer igru promovisali basket u gradu na Vrbasu i dali svoj doprinos za Vanju Pejakovića.

"Danas smo pokušali da okupimo što više basketaša iz regije i mislim da smo u tome uspjeli. Postavljena je humanitarna kutija za Vanju, pored toga je organizovano takmičenje u šutiranju trojki od čega dio ide u kutiju. Imamo u planu da sredinom avgusta organizujemo veliki turnir kako bi uz pomoć sponzora, koje tražimo, renovirali igralište kod Osnovne škole "Georgije Stojko Rakovski" i suficit koji ostane nakon što platimo troškove organizacije ćemo donirati za Vanju kako bi mu pomogli bar na ovaj način",rekao je jedan od organizatora turnira Mihajlo Zvonar.

Pobjednik na turniru je ekipa "Klupa" koja je time stekla "prava hvaljenja", ista će imati priliku da odbrane sredinom avgusta na sljedećem turniru.

Basketaši su ovom prilikom prikupili 240 KM.Mondo

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…