Belmi Huskić hitno potrebna pomoć

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.02.2018. 08:16

Na društvenim mrežama pojavilo se pismo Belme Huskić koja je oboljela od karcinoma. Nažalost zloćudna bolest ne miruje pa joj je nakon karcinoma dojke dijagnistifikovan karcinom pluća i pred našom sugrađankom Belmom je velika borba. Za liječenje u Rusiji joj je potrebno 35 000 € . Pokažimo humanost, pomozimo Belmi da ozdravi...

Belmi je  početkom prošle godine, u poodmakloj trudnoći, dijagnostifikovan karcinom dojke.

Nakon porođaja prošla je ciklus od šest bolnih i mučnih hemoterapija na Univerzitetsko-kliničkom centru u Banjaluci, a 10. avgusta prošle godine Belma je operisana i tumor na dojci je uklonjen.

Uslijedio je ponovo proces zračenja, ali zloćudna bolest, na žalost, nije mirovala, pa je početkom ove godine Belmi dijagnostifikovana metastaza na plućima.

Dijagnoza je karcinom pluća – četvrti stadijum.

Prethodno liječenje Belma je finansirala sama, uz pomoć porodice, ali su sada potrebna znatno veća sredstva, koja Belma i njeni najbliži ne mogu sami obezbijediti.

Apelujemo na sve ljude dobre volje da pomognu Belmi da pobijedi opaku bolest i da se svojim dječacima u Vrbanjcima vrati zdrava sa liječenja u Rusiji.

Detaljnije informacije o načinima kako pomoći Belmi možete dobiti na njen broj telefona: 065/ 140 – 470.

Žiro račun za uplatu novca za liječenje Belme Huskić je: 161 – 300 – 00424977 – 92.

Pomozimo svi zajedno da Belma ozdravi…

Instrukcije kako možete donirati vaša sredstva iz dijaspore za Belmu Huskic. Swift code banke:HAABBA2B 
REDZMIN HUSKIC IBAN:BA395520381595612796 
Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su ukazali interesovanje za pomoć.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…