Beogradski sajam – prilika za predstavljanje turističke ponude opštine Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.02.2017. 10:31

Od 23. do 26. februara ove godine održaće se 39. Međunarodni sajam turizma u Beogradui i prilika je to da se predstavi turistička ponuda opštine Kotor Varoš. Načelnik Odjeljenja za privredu opštine Kotor Varoš Predrag Tešić organizovaće u ponedjeljak 13. februara u skupštinskoj sali sa početkom u 11.00 časova sastanak sa predstavnicima organizacija, udruženja i privrednih subjekata koji žele da učestvuju na predstojećem sajmu.

Načelnik Odjeljenja za privredu opštine Kotor Varoš Predrag Tešić organizovaće u ponedjeljak 13. februara u skupštinskoj sali sa početkom u 11.00 časova sastanak sa predstavnicima organizacija, udruženja i privrednih subjekata koji žele da učestvuju na predstojećem sajmu.

Planirano je da se na sastanku razmotri trenutno stanje u oblasti turizma na području opštine Kotor Varoš, ali i da se odrede smjernice kojima bi se zajedno kretali u budućnost i stvorili bolje uslove za turističke aktivnosti u lokalnoj zajednici.

Beogradski Međunarodni sajam turizma je najveća turistička manifestacija u regionu jugoistočne Evrope gdje će se predstaviti najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, turistički centri, hoteli, planine, banje, jezera, gradovi, regije, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori sa svih kontinenata.

Posjetioci će imati priliku da odaberu aranžmane za predstojeću turističku sezonu, ali i da iskoriste „first minute“ ponude.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…