Bitka za Sofiju Mićević se nastavlja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.03.2017. 12:40

Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske će do 13 časova uplatiti iznos od 200.000 KM za finansiranje troškova operacije za trogodišnju Sofiju Mićević iz Banjaluke u zdravstvenoj ustanovi

– Moja mala lavica u petak je cijelu noć povraćala i imala povišenu temperaturu, zbog čega su joj u subotu uradili dijagnostiku, koja je pokazala uvećanu jetru i slezenu. Ovi organi pritišću pluća koja jedva dišu i bore se za život – rekao je njen otac Vanja Mićević.

Svi koji žele pomoći Sofiji mogu to učiniti putem uplata na žiro-račune:

*Mićević Sofija

Nova banka AD Banjaluka

5551000032354997 (KM račun)

*Mićević Sofija

Nova banka AD Banjaluka

SNJIFT: NOBIBA22 (devizni račun)

5550000032355338

*Humanitarna organizacija “Budimo ljudi”

Podračun za Sofiju Mićević

UniCredit Zagrebačka banka

3383502257474786 (KM račun)

Osim na ovaj način novac možete donirati posjećujući neke društvene događaje organizovane u našem gradu.

Novac za spas trogodišnje djevojčice, čija je majka iz Maslovara, biće prikupljan na velikom humanitarnom koncertu, koji je zakazan za 9. april u sportskoj dvorani u Kotor Varošu sa početkom u 19 časova.

Koncert organizuje Svetosavska omladinska zajednica, a učestvovaće grupe “Laste Vrbanje” i “Izvorni glas”, Dejan Dragičević, Vjeko Jošić, Dragan Predić, Nikola Damjanović, Dalibor Boškić, Goran Đukić, Nemanja Pejaković, Dajana Vuković, Neš Kostić, Rajko Sinkić, Dragomir Davidović i Saša Madžarić, a izvođače će pratiti Marko Đekanović i Slaviša Škrbo.

Uz to Caffe bar “Music” će u ponedjeljak 27. marta sa svojim gostima prikupljati pomoć i svaka popijena kafa biće plaćena ubacivanjem novca u kutiju za sakupljanje novca za Sofiju.

“Akord za Sofiju” naziv je humanitarne svirke koja će 1. aprila biti organizovana u Caffe “Gallery” u Kotor Varošu.

Svirka počinje u 20 časova i otvorena je za sve muzičare velikog srca, a sav prihod od ulaznica i prodaje pića biće uplaćen za Sofiju.

 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…