Bivši Centar javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka podijeljen na tri policijske uprave

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.04.2017. 13:21

Načelnik Policijske uprave /PU/ Banjaluka Željko Spasojević rekao je danas da je novim pravilnikom i sistematizacijom unutar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske bivši Centar javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka podijeljen na tri policijske uprave.

Spasojević je na konferenciji za novinare precizirao da su to PU Banjaluka, PU Mrkonjić Grad i PU Gradiška. 

On je zahvalio novinarima na dobroj saradnji u sklopu CJB Banjaluka, te izrazio nadu da će ta saradnja biti nastavljena i u buduće u sklopu PU Banjaluka, koja pokriva grad Banjaluku, te opštine Laktaši, Čelinac, Kotor Varoš i Kneževo. 

Spasojević je na konferenciji za novinare predstavio nove načelnike PU Mrkonjić Grad Milana Milikića i PU Gradiške Miloša Brkića, te novog načelnika Sektora policije PU Banjaluka Radenka Stakića. 

Načelnik PU Mrkonjić Grad Milikić rekao je da ova uprava pokriva opštine Mrkonjić Grad, Jezero, Šipovo, Kupres, Ribnik, Petrovac i Istočni Drvar. 

Načelnik PU Gradiška Brkić naveo je da ova uprava pokriva opštine Grdiška i Srbac, te da u svom sastavu ima i Jedinicu za podršku. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…