Božićna čestitka protojereja Milenka Narića: Mir Božiji – Hristos se rodi!

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.01.2017. 15:16

Milenko Narić protojerej iz Kotor Varoša je, povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, vjernicima uputio božićnu čestitku u kojoj je svim kotorvaroškim parohijanima i ljudima dobre volje poželio srećne Božićne praznike i da ih proslave zajedno sa svojim porodicama i prijateljima, u sreći, radosti i veselju uz tradicionalni pozdrav: “Mir Božji – Hristos se rodi”.

Na dan Božića svi ljudi su srećni, a toplina i mir vladaju u domovima, jer ovaj dan predstavlja porodični praznik prepun prave ljubavi, dobrote, istine, pravde i praštanja.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…