Božićna čestitka načelnika Sakana

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.12.2017. 11:59

Svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti opštine Kotor Varoš, kao i svima koji slave, u svoje lično ime i u ime Opštinske uprave upućujem iskrene čestitke povodom najradosnijeg praznika Božića.

Ovaj najveći praznik je prilika da se zajedno podsjetimo da smo društvo koje njeguje različitosti u naciji, vjeri i kulturi i da to može i treba da bude naša prednost.

Međusobno uvažavanje, poštovanje i razumijevanje doprinijeće da se razvijamo kao zdravo i bogato društvo u kojem možemo očekivati sreću i napredak za sve građane Kotor Varoša, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Želim da praznične dane provedete u miru, blagostanju i porodičnoj sreći.

Srećan Badnji dan i blagoslovljen Božić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…