Bod iz Banjaluke za šesto mjesto na tabeli

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.09.2017. 15:14

Fudbaleri kotorvaroške „Mladosti“ poslije četiri odigrana kola u Regionalnoj ligi „Zapad“, nalaze se na 6. mjestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova.

Do sada su postigli  tri gola. Po jedan gol postigli su Aleksandar Tepić i Enis Mušanović, a treći pogodak, koliko su „Mladostaši“ postigli u četiri kola, autogol je igrača „Brda“ Željka Stegića.

U 4. kolu fudbaleri „Mladosti“ gostovali su ekipi „Naprijeda“ u Banja Luci, gdje su upisali i prve bodove na gostovanju.

F.K. „Naprijed“-F.K. „Mladost“ 1-1

Kotorvarošani su poveli u 35. minutu „evrogolom“ Aleksandra Tepića sa nekih 35 metara iz slobodnog udarca.

Priliku da udvostruči prednost „mladostaša“ propustio je Enis Mušanović, koji je izešao sam pred prazan gol protivnika, ali nije bio dovoljno precizan u završnici.

To je i bilo sve vrijedno pomena u prvom poluvremenu.

Ekipa „Naprijeda“ došla je do izjednačenja već na početku drugog poluvremena. U 50. minutu za izjenačenje pogodio je Dejan Diljević.

Treba istaći da su Kotorvarošani nešto više od pola sata igrali sa igračem više.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…