Bor Petrol: Konkurs za prijem voditelja stanice tehničkog pregleda motornih vozila

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.01.2017. 09:44

Bor Petrol d.o.o Kotor Varoš raspisuje oglas za posao Voditelj stanice tehničkog pregleda motornih vozila. Rok za prijavu: 15.01.2017. godine

”Bor Petrol” d.o.o Kotor Varoš je savremeno organizovni poslovni centar,  koji u moderno i funkcionalno uređenim objektima nudi veliki broj kvalitetnih usluga i proizvoda.

Siguran kvalitet roba i usluga, široka i raznovrsna ponuda, te ljubaznosnost i profesionalnost zaposlenih vodeći su faktori našeg uspjeha.

U sklopu poslovnog centra nalaze se: benzinska pumpa, mini market, caffe bar, prodavnica auto djelova, brzi auto servis, vulkanizer, autopraona, tehnički pregled motornih vozila i osiguranje od autoodgovornosti.

Bor Petrol d.o.o Kotor Varoš raspisuje oglas za posao

VODITELJ STANICE TEHNIČKOG PREGLEDA MOTORNIH VOZILA

Broj izvršilaca : 1 (jedan)

Opis poslova: Voditelj stanice tehničkog pregleda motornih vozila vodi poslovanje organizacione jedinice tehničkog pregleda motornih vozila usmjeravajući svoje aktivnosti ka konstantnom povećanju broja klijenata i ostvarenje realizacije praćene povećanjem kvaliteta pružene usluge. Odgovoran je za kontrolu poslova tehničkog pregleda vozila, kontrolu uređaja i opreme, vođenje dokumentacije, analizu obavljenih tehničkih pregleda u stanici, te druge stručne poslove vezane za tehnički pregled vozila.

Opšti uslovi:

da je stariji od 18 (osamnaest) godina
da ima opštu zdravstvenu sposobnost

Posebni uslovi:

Visoka stručna sprema- dipl.ing.saobraćaja ili dipl.ing.mašinstva
Najmanje 1 (jedna) godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
Položen stručni ispit za voditelja stanice tehničkog pregleda
Vozačka dozvola „B“ kategorije
Poznavanja rada na računaru

Osobine koje kandidat treba da posjeduje:

Posvećenost krajnjem rezultatu
Odlične komunikacione i prodajne vještine
Spremnost na timski rad
Dobre organizacione sposobnosti
Visok stepen inicijative
Poznavanje zakonskih i pravnih propisa u domenu struke

Uz prijavu na oglas, kandidati su dužni priložiti biografiju (CV) i dokaze o ispunjavanju uslova oglasa. Sa kandidatima koji uđu u uži izbor biće obavljen razgovor, o čemu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni .

Prijave slati na adresu:

Bor Petrol d.o.o Kotor Varoš

Cara Dušana bb

78220 Kotor-Varoš

Ili putem e-mail:  tatjana.sjenica@fagusrs.biz

Kontakt telefon: 051/318-880 (Tatjana Preradović-Sjenica)

Rok za prijavu: 15.01.2017. godine

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…