Borislav Bobo Bogdanić prvi doplivao do Časnog krsta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.01.2017. 13:46

Borislav Bobo Bogdanić iz Kotor Varoša pobjednik je 1. po redu plivanja za Bogojavljenski krst, kojeg je nakon vodokrštenja u hladnu Vrbanju spustio Arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić.

Borislav Bobo Bogdanić dobija zlatni dukat, dar Danila Đekanovića, umjetničku sliku kotorvaroškog slikara Branka Rusmira i poklon butika “Laguna”, a ostali učesnici dobiće prigodne poklone koje su obezbijedili Aleksandar Saša Petrović i opština Kotor Varoš. Preduzeća “Kvimpeks” i “Građus” su za sve posjetioce obezbijedili toplo posluženje – kuvano vino i rakiju.

Za Časni krst su plivali Bojan Maksimović, Borislav Bogdanić, Mirko Glamočak, Boris Lakić, Dejan Simić, Saša Vuković, Marinko Škrbić, Saša Đukić, Ilija Božić, Milutin Đurić, Radovan Radivojević, Karađorđe Marinković, Dragan Lazić, Stojan Savić, Sanjin Kršić i Marko Malijević.

Prvo plivanje za Bogojavljenski krst u Kotor Varošu izazvalo je ogromno interesovanje pa se značajan broj građana Kotor Varoša okupio na obalama Vrbanje kod mosta u naselju Kotor kako bi prisustvovali ovoj manifestaciji.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…