Budući prvačići u vrtićkoj Igraonici

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.03.2016. 14:09

Dječiji vrtić „Larisa Šugić“ osmu godinu za redom, organizuje „Program pripreme djece“ u godini koja prethodi njihovom polasku u školu.

U popularnu „Igraonicu“ uklјučeno je 59 budućih prvačića, koji će u naredna tri mjeseca svakodnevno boraviti u vrtiću, usvajati nova znanja i vještine, igrom i pjesmom se pripremati za početak školske avanture.

Djeca će boraviti u tri igraoničke grupe uz stručni nadzor vaspitačica. Program se sprovodi pod pokrovitelјstvom Ministarstva prosvjete i kulture, a realizovaće se iz uplata korisnika Programa koje će biti u visini od 30 KM mjesečno. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…