Crveni krst: Akcija „Pomozite da pomognemo“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.11.2016. 18:24

Opštinska organizacija Crvenog krsta Kotor Varoš, organizuje tokom mjeseca novembra humanitarnu akciju „Pomozite da pomognemo“. Ova akcija je orgnizovana s ciljem da se pomognu najugroženije porodice na našoj opštini u namjeri da što lakše prebrode predstojeću zimu.

Akcija će se provoditi na području mjesnih zajednica, u školama i u privrednim subjektima na području opštine. Tokom akcije volonteri, vidljivo označeni znakom Crvenog krsta prikupljaće finansijska sredstva koja će služiti za nabavku humanitarnih paketa hrane i higijenskih sredstava za najugroženije Kotorvarošane. Za poklonjeni novac biće vam uručen novčani bon sa oznakom vrijednosti. Budimo humani!

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…