Crveni krst: Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Autor: Slaven Šubara / Datum: 31.10.2018. 08:39

Jesenja akcija dobrovoljnog davanja krvi biće održana 9.11.2018. godine, u organizaciji Crvenog krsta Kotor Varoš u prostorijama ove humanitarne organizacije.

Humanisti koji na ovaj način žele da pomognu u liječenju bolesnih i spasavanju života povrijeđenih u nesrećama mogu se odazvati u periodu od 9:30 do 16 časova, a najprije e biti podvrgnuti ljekarskom pregledu kako bi bilo utvrđeno da li ima prepreka da daju krv.

Kotor Varoš je nebrojeno puta pokazao da je grad humanosti, a u velikom broju akcija odziv je bio mnogo veći nego što su bile potrebe Zavoda za transfuzijsku medicinu RS u Banjaluci.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…