Džudisti osvojili 17 medalja u Banja Luci

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.10.2018. 08:26

Džudo klub Mladost iz Kotor Varoša vratio se sa međunarodnog turnira „Stevan Marković“ održanog u Banjaluci sa 17 medalja među kojima je sedam zlatnih.

Zlatne medalje osvojile su poletarke Jovana Popovič i Anja Smiljić koja je proglašena i najboljom takmičarkom u toj konkurenciji. Najsjajnijim medaljama okitili su se i Vladan Trkulja u konkurenciji starijih pionira i kadeti Stefan Pejaković i Sara Marić. Marićeva je tom zlatu dodala još jedno u konkurenciji seniorki, a u istom društvu zlatnom medaljom se okitili i Selena Varošić.

Srebrne medalje osvojili su poletarka Lara Višnjić, mlađi pionir Kristijan Višnjić, te stariji pioniri Milan Kovačević, Nikola Jeftimir, Darija Danilović i Anastasija Milić.

Bronzanim medaljama okitili su se poletarci Eldin Hasak i  Milica Zvijerac, mlađa pionirka Nikolina Stolić i starija pionirka Tea Marković.

Na turniru je nastupilo 369 takmičara iz 31 kluba iz BiH, Srbije, Hrvatske i Rusije, koju je predstavljao klub u kojem trenira i ruski predsjednik Vladimir Putin. Boje Mladosti branilo je 26 takmičara s tim da je Marićeva nastupila u konkurenciji kadetkinja i seniorki, a naš klub je zauzeo treće mjesto u ukupnom poretku.

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…