Da li će biti probijen rok za sanaciju mosta u Kotoru!?

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.02.2017. 15:25

Građevinski radovi i sanacija mosta koji spaja naselje Kotor sa gradskim područjem trеbali bi veoma brzo biti završeni. Prvobitno je bilo planirano da sanacija bude okonačna do kraja februara, ali je duga i jaka zima prolongirala završetak radova.

Most se nalazio u katastrofalnom stanju i prijetilo mu je poptpuno urušavanje zbog narušene konstrukcije i temelja . Na jednom dijelu se pojavila i velika rupa pa se vozačima koji koriste most preporučuje oprez. "Kotorskom mostu" je posebno trebala sanacija poslije katastrofalnih poplava 2014. godine u kojima je dodatno oštećena njegova konstrukcija.

Novac za sanaciju je i obezbijeđen u okviru projekta hitnog oporavka od poplava vrijednog oko 900.000 KM kojim je obuhvaćeno više mostova i nekoliko putnih pravaca na području kotovaroške opštine.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…