Dajana Bibić: Hvala KVorum.net-u

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.04.2018. 08:32

Nakon brojanja glasova i guste borbe do samog kraja, pobjednica nagradne igre ”Kraljica mature” postala je Kotorvarošanka Dajana Bibić. Naša sugrađanka je osvojila kompletan tretman za svoju maturu, odnosno haljinu, cipele, torbu, šminku, frizuru i fotografa..

"Poštovani, želim da Vam se zahvalim na tome što ste mi pružili podršku u toku ovog takmičenja i samim tim doprinijeli mojoj pobjedi", navodi se u poruci koja je upućena portalu KVorum.net.

”Kutak lepote” organizovao je nagradnu igru u kojoj je bilo potrebno sakupiti najveći broj lajkova na fotografiji te osvojiti glavnu nagradu. To je našoj Dajani pošlo za rukom uz pomoć prijatelja i lokalnih web portala koji su podržali i promovisali njenu kandidaturu.

Dajana se oglasila na svom Fejsbuk profilu i zahvalila svima koji su glasali za nju.

Devojka koja je osvojila drugo mesto je Andjela Budic, a treće mesto pripalo je Ljiljana Obradović.

Prisjetimo se da je KVorum.net prošle godine objavom vijesti o Dariji Marković i njenom tekstu ´Kaput za dušu´ pomogao da Darija dođe do 2. mjesta koju je organizovao online magazin Lola u saradnji sa kompanijom m:tel.

Dajani čestitamo na pobjedi te se iskreno nadamo da će maturu proslaviti na najbolji moguči način uz ovaj veoma vrijedan poklon. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…