Dajana Malijević iz Maslovara pobjednik manifestacije ”Kućica ptičica, petica”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.05.2017. 12:08

Hotel ”Hajdučke vode” bio je domaćini manifestacije ”Kućica ptičica, petica”, koja se održala u okviru akcije ”Prijatelj prirode = prijatelj Hajdučkih voda “. U ovoj manifestaciji su učestvovali učenici osnovnih škola sa područja opština Kotor Varoš i Teslić, a zadatak je bio izraditi kućicu za ptice!

Ukupno je izrađeno 34 kućice, prvo mjesto je zauzela Dajana Malijević iz Maslovara, dok je drugo mjesto pripalo učenicima OŠ ”Petar Kočić” iz Šipraga!
Posjetioci Hajdučkih Voda imaće priliku da uživaju u ovim izvrsnim radovima koje su izradile vrijedne ručice naših učesnika.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…