Dame nišane vukove u brdima oko Kotor Varoša

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.01.2017. 10:17

Četvrti međunarodni lov za žene biće održan od 13. do 15. januara u Kotor Varošu, a glavna atrakcija biće lov na vuka i divlju svinju.

Tokom trodnevnog programa planiran je i odlazak u cjelodnevni lov na vuka, a dame lovci će ići i u lov na divlju svinju.

Lovcima je na raspolaganju i posebna ponuda noćnog lova na vuka i medvjeda sa zatvorene čeke.

“Imamo potvrdu dolaska žena lovaca iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bugarske, a očekujemo da će nam se pridružiti i gošće iz Mađarske, Češke i drugih zemalja. Osim njih, naši redovni gosti su i žene lovci iz Banjaluke, Kozarske Dubice, Prnjavora i drugih gradova u Republici Srpskoj”, rekao kažu u LU ”Uzlomac”  i poručuju da ove manifestacije doprinose razvoju lovnog turizma u opštini Kotor Varoš.

Podršku Lovačkom udruženju “Uzlomac” u organizovanju međunarodnog lova za žene pružiće Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske i Lovački savez Srpske, a zajednički cilj je da ova manifestacija uđe u republički kalendar turističkih manifestacija.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…