Dan pobjede obilježen i u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.05.2016. 11:32

Povodom Dana pobjede nad fašizmom delegacija Opštinske organizacije SUBNOR-a je u prisutvu potomaka i simpatizera NOB-e položila cvijeće na spomen kosturnicu poginulih boraca NOR-a u Kotor Varošu.

Nakon odavanja pošte poginulim borcima NOR-a i polaganjacvijeća prisutnima se obratio Jovo Trnjak, predsjednik SUBNOR-a koji je rekao da je fažizam pobijeđen prije 71 godinu .

U NOB-i učestvovalo je više od hiljadu boraca sa područja kotorvaroške opštine, a njih 160 je dalo život za slobodu zemlje. "Iako je prije 71 godinu pobijeđen fašizam njegove ideje su prisutne i danas. Zbog toga je neophodno da potomci i simpatizeri obilježavanjem značajnih datuma nastave njegovanje tradicija NOR-a i održavanje spomen obilježja,a što će doprinijeti da se SUBNOR ne ugasi" – rekao je predsjednik SUBNOR-a, Jovo Trnjak.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…