Delegati iz Kotor Varoša podržali izbor Govedarice za lidera SDS-a

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.10.2016. 09:05

Podršku današnjem izboru Vukote Govedarice za predsjednika SDS-a dali su i delegati koji u Skupštini ove stranke predstavljaju Opštinski odbor Kotor Varoš.

Na vanrednoj izbornoj Skupštini SDS-a imenovanje dosadašnjeg potpredsjednika za novog lidera stranke podržali su predsjednik Opštinskog odbora Kotor Varoš Nedeljko Glamočak, potpredsjednik Mladen Trivunović i član Milorad Savanović. 

Govedarica je izabran sa ogromnom većinom glasova delegata i naslijedio je Mladena Bosića koji se poslije nepunih deset godina povukao sa liderske pozicije preuzevši odgovornost za loš rezultat na lokanim izborima.

Za razliku od velikog broja lokalnih zajednica u kojima je SDS pretrpio poraz, ova stranka se je u Kotor Varošu ostvarila bolji rezultat nego prije četiri godine. Osim pobjede zajedničkog kandidata Saveza za promjene za načelnika opštine, SDS je dobio veći broj glasova za stranačku listu i u Skupštini opštine će imati najveći broj odbornika – šest.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…