Dječija hit predstava „Snježno kraljevstvo - Frozen“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.11.2016. 09:24

Dječija hit predstava „Snježno kraljevstvo – Frozen“ će biti odigrana u kotorvaroškoj kino-sali u četvrtak 10. novembra, sa početkom u 16:00 časova. Ulaznica za ovu dječiju hit predstavu košta 5 KM.

Mašino pozorište poslije odlične turneje sa predstavom „Maša i Medo“ ponovo dolazi u Kotor Varoš i to sa novom hit predstavom za koju vjerujemo da će se svidjeti najmlađim Kotorvarošanima. U pitanju je predstava „Snježno kraljevstvo – Frozen“ gdje će mališani imati priliku da uživaju uz svoje omiljene likove: Elsu, Anu, Olafa i Princa Hansa.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…