Dječiji vrtić ”Larisa Šugić”: Održana završna priredba

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.06.2016. 16:04

Povodom završetka boravka starije grupe Dječiji vrtić „Larisa Šugić“ je sinoć u kino sali organizovao završnu priredbu. Mališani su izveli prigodan program za roditelje i ostale posjetioce, koji su pripremili uz pomoć svojih vaspitačica.

“Hvala vam na povjerenju koje ste nam ukazali smještajem djece u našu ustanovu.Uloženo je puno truda da se izvede  ova grupa djece. Stečeno znanje će dobro doći  budućim učenicima. Zahvaljujemo se lokalnoj zajednici, privrednicima i ustanovama koji nam pružaju pomoć“ istakao je vršilac dužnosti direktora Vrtića,  Mladen Tepić.

Priredba je završena dodjelom diploma  mališanima, koji su završili boravak u Vrtiću.Na završnoj priredbi je predato priznanje  vaspitačicama Slađani Kučuk i Bojani Jotanović i socijalnoj radnici Milijani Vrljanović, koje su izvele grupu od 30 mališana.   

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…