Djeca u Vaganima i Grabovici obradovana svetosavskim paketićima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.01.2018. 08:05

Humani ljudi izmamili su osmijehe na licima šezdesetak mališana u vaganima i Grabovici kojima su obezbijedili paketiće povodom školske slave svetog Save.

Paketiće za tridesetak mališana u Vaganima obezbijedio je odbornik PDP-a u Skupštini opštine Kotor Varoš Vladimir Bibić. Paketiće je djeci u hramu Svetog arhangela Gavrila podijelio paroh javoranski jerej Dragan Bojić.

– Odrekao sam se jednog odborničkog dodatka u korist djece kako bi osjetili radost koju nosi veliki pravoslavni praznik. Ovo je i znak podrške njihovim roditeljima koji su u teškim uslovima ostali da žive u svom selu – istakao je Bibić za “Moj Kotor Varoš”.

Veselo je bilo i u hramu Presvete Djeve Marije u Grabovici gdje su nakon jutarnje službe povodom svetog Save podijeljeni paketići za 30 učenika.

Paketiće je obezbijedio član grupe “Laste Vrbanje” Goran Maksimović, koji živi i radi u Švajcarskoj, a djecu je u njegovo ime obradovao protonamjesnik parohije šipraško-grabovičke Damir Vrhovac.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…