Dodik uputio čestitke povodom Dana opštine Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.04.2017. 22:51

Čestitku povodom Dana opštine Kotor Varoš svim građanima i rukovodstvu opštine uputio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

"Poštovani načelniče opštine Vama lično, predsjedniku Skupštine opštine, odbornicima i svim građanima Kotor Varoša upućujem najiskrenije čestitke sa najboljim željama za dalji razvoj i napredak vaše lokalne zajednice. Neka Vam u tim nastojanjima pozitivna praksa iz prethodnog perioda bude putokaz, naročito u dijelu koji se odnosi na prilagođavanje poslovnog ambijenta za privlačenje stranih investicija, razvoj preduzetništva i zapošljavanje. Budući da su rad i zapošljavanje osnovni preduslov za razvoj svake lokalne zajednice i bolji život njenih stanovnika, želim Vam u to ime mnogo uspjeha u daljem radu", navodi se u čestitci.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…