Dodjela bespovratnih sredstava za sektor jagodičastog voća i mljekarstva

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.08.2016. 09:42

USAID/Sweden Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) objavio je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za unapređenje konkurentnosti i pristupa tržištima proizvođačkim organizacijama (PO) u sektoru jagodičastog voća i sektoru mljekarstva.

Zainteresovane organizacije legalno registrovane u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine mogu preuzeti paket Javnog poziva na web stranici USAID/Sweden FARMA II projekta http://farmabih.ba/bs/pozivi/grantovi/18.

Zahtjevi moraju biti dostavljeni u kancelariju USAID/Sweden FARMA II projekta u Sarajevu ili Tuzli, ne kasnije od 16:00 časova, na dan 15. septembra, 2016.

USAID/Sweden FARMA II organizovaće informativni sastanak 16. avgusta 2016. godine u 11:00 časova (za sektor jagodičastog voća) i 17. avgusta 2016. godine u 11:00 časova (za sektor mljekarstva), na kojima će zainteresovanim organizacijama pružiti sve informacije i uputstva za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva.

Sastanak će se održati u kancelariji projekta u Sarajevu, Fra Anđela Zvizdovića 1, UNITIC B, 18 sprat (dolazak potvrditi putem e-maila do 10. avgusta u 11:00 časova).

Sve zainteresovane organizacije pozivane su da prisustvuju ovom sastanku.
Sva pojašnjenja i uputstva će biti objavljena putem e-mail adrese grants@farmabih.ba ili na stranici projekta. Izjave i/ili interpretacije od strane bilo koga drugog se smatraju nevažećim.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…