Donirana oprema za kabinet biologije u OŠ “Sveti Sava”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.12.2017. 15:28

Predstavnici Mikrokreditnog društva “Mikrofin” donirali su Osnovnoj školi “Sveti Sava” iz Kotor Varoša opremu za kabinet biologije, vrijednu 1.521 KM.

Monokularni mikroskop, mikropreparati, pribori za disekciju i istraživanje u prirodi, samo su dio opreme koju je direktoru Škole Slađani Šubari uručio šef banjalučke Filijale “Mikrofina” Boris Todić.

“Na ovaj način želimo da pomognemo ustanovama koje se bave obrazovanjem djece i da im obezbijedimo maksimalne uslove za rad. Nadamo se da će ova oprema obogatiti nastavni proces i olakšati učenicima usvajanje novih znanja”, istakao je Todić.

Osim opreme za kabinet biologije, uručena su četiri računara za kabinet informatike.

Direktorica Osnovne škole “Sveti Sava” Slađana Šubara zahvalila se u ime učenika i nastavnog osoblja na donaciji ističući da će ona donijeti novi kvalitet u obrazovanju djece.

Osnovna škola “Sveti Sava” ima 1.163 učenika i predstavlja jednu od brojnijih u RS, koja osim centralne škole u svom sastavu ima i četiri područne u Vrbanjcima, Zabrđu, Vaganima i Prisoju.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…