Drago Slavnić okitio se zlatnom medaljom u džudou

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.05.2016. 11:45

Član Džudo kluba „Mladost“ Drago Slavnić ponovio je uspjeh iz prošle godine kada je takođe bio šampion. Osvajanjem zlatne medalje, u kategoriji starijih dječaka do 66 kg i ove godine stekao je pravo da nastupa u reprezentaciji BiH na Balkanskom prvenstvu koje se održava u julu ove godine u Makedoniji.

U Sportskoj dvorani u Vitezu proteklog vikenda, u organizaciji Džudo kluba „Vitez“, održano je Prvenstvo BiH u džudou za starije dječake i djevojčice, juniore i juniorke. Pravo na ovom takmičenju imali su oni takmičari i takmičarke koji su osvojili medalje na entitetskim prvenstvima.

Uspjeh je ostvarila i Sara Marić koja je zabilježila pobjede do polufinalne borbe i u vrlo jakoj konkurenciji osvojila bronzanu medalju.

Na dosadašnjim takmičenjima, u ovoj godini članovi Džudo kluba „Mladost“ osvojili su ukupno 24 medalje od čega, 5 zlatnih, 8 srebrenih i 11 bronzanih.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…