Drago Slavnić postao prvak Republike Srpske

Autor: Slaven Šubara / Datum: 18.03.2017. 22:55

Drago Slavnić je postao prvak Republike Srpske u džudou sa sjajnih 5 pobjeda. Na današnjem Prvenstvu Republike Srpske koje je održano u Palama za mlađe pionire i kadete, na kojem je učestvovalo 28 klubova i 300 takmičara judo klub ”Mladost” ostvario je još sledeće rezultate: Marijana Buzić (3.mjesto), Lara Višnjić (3.mjesto), Kristijan Višnjić (3.mjesto), Sara Marić(2.mjesto), Darija Danilović (2.mjesto).

U saopštenju judo kluba ”Mladost” navodi se da su se sigurne medalje očekivale od Stefana Pejakovića i Pavla Popovića ali su zbog namještaljke istog sudije borcima iz jačih klubova one izostale. Ostaje žal za tim jer su ovi takmičari ostali bez učešća na prvenstvu BIH koje će se održati sledeće sedmice u Istočnom Sarajevu.

Čestitamo ovim takmičarima,a pogotovo treneru.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…