Dramatična završnica nije donijela bodove Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.04.2018. 08:38

Rukometaši Kotor Varoša izgubili su utakmicu u Nevesinju protiv ekipe Hercegovine u uzbudljivoj završnici rezultatom 28:27 u korist domaćina.

Sudar dvije ekipe približnog kvaliteta donio je čvrst rukomet, mahom sa pozicionim napadačkim akcijama. Rivali su se smjenjivali u vođstvu i nijedna ekipa nije uspjela da napravi prednost veću od dva gola. U takvim okolnostima uzbudljiva završnica je bila zagarantovana.

Kotorvarošani su imali niz primjedbi na suđenje u posljednjih desetak minuta meča. 

Kotor Varoš je upisao sedmi poraz i sa sedam pobjeda i tri remija ostao u sredini tabele. Hercegovina je pobjedom prestigla Kotor Varoš na tabeli i sada ima 25 bodova.

KOTOR VAROŠ: Radivojević, Stojanović 1, Jurić 7, Radić 7, N. Sakan 2, Tešić 2, Dubočanin, Joldžić, Jotanović 3, Gatić 1, G. Marković 4. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…