Druga prodaja poslovnog objekta (otkupni magacin) u Špiragama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.12.2016. 15:31

Na prodaju je otkupni magacin površine 147 metara kvadratnih u Šipragama čija je vrijednost procijenjena na 35.189 i zemljište uz objekat površine 371 metar kvadratni procijenjeno na 5.713 KM.

Zainteresovani kupci treba da dostave ponude u zatvorenoj koverti do 11. januara 2017. godine, a one će biti otvorene dan kasnije u 13 časova u zgradi Okružnog privrednog suda u Banjaluci. Ponuđena cijena ne može biti ispod polovine iznosa procijenjene vrijednosti nepokretnosti, a rok za plaćanje je 30 dana od izbora kupca.

Pravo učešća u javnoj prodaji imaju sva pravna i fizička lica koja uplate depozit od deset odsto procijenjene vrijednosti nepokretnosti najkasnije dan prije otvaranja koverti na žiro-račun Zemljoradničke zadruge “Šiprage” broj 5620998070630287 kod NLB banke Banjaluka.

Tenderi: www.akta.ba

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…