Drugari uz fudbalsku loptu čuvaju uspomene na Vanju Kršića

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.05.2018. 09:01

Ni ovogodišnji đurđevdanski turnir u malom fudbalu u Maslovarama nije protekao bez sjećanja na sjajnog fudbalera i još bolje mladića Vanju Kršića za kojeg su njegovi drugari odigrali revijalni meč protiv fudbalskih veterana iz Kotor Varoša.

Ljudi velikog srca na ovaj način čuvaju uspomenu na njihovog Vanju, koji je tragično nastrdao 2014. godine u saobraćajnoj nesreći. Sa majica njegovih drugara i ove godine je dopirao Vanjin lik i osmijeh kojim je uveseljavao svoje društvo. Svima je bio odličan drug, volio je fudbal i svoje prijatelje, a oni iznova pokazuju da će i on ostati vječno u njihovim srcima.

– Ova tradicija je najmanje što možemo da učinimo za našeg prijatelja koji nikada neće nestati iz naših misli i srca. I ovaj turnir je prilika da se sjetimo našeg Vanje i da probudimo zajedničke uspomene. Zahvaljujem se veteranima što su i pored obaveza u Srbiji odvojili vrijeme i došli da odigramo revijalni susret – rekao je Goran Malijević iz ekipe Vanjini drugari.

Kotorvaroški fudbalski veterani su istakli da im je bila čast da odigraju ovaj meč koji su doživjeli sa mnogo emocija jer su svi poznavali Vanju sa kojim često vodili bitke na fudbalskom terenu i druđili se poslije njih.

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…