Dušan Petrović novi predsjednik Lovačke sekcije “Kruševo brdo”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.03.2017. 08:52

Dušan Petrović jednoglasno je izabran za predsjednika Lovačke sekcije “Kruševo brdo” koja djeluje u sastavu Lovačkog udruženja “Borčići” iz Šipraga i na toj dužnosti naslijedio je Velimira Moraču.

Na sastanku Lovačke sekcije “Kruševo brdo” jednoglasno je predložen aktuelni predsjednik Pane Gavrić za novi mandat na čelu Lovačkog udruženja “Borčići”.

Izabrani su i članovi Predsjedništva Lovačke sekcije “Kruševo brdo” u koje su ušli Dušan Petrović, Velimir Morača, Drago Maksimović, Aleksandar Svjetlanović i Pero Raca.

Ispred Lovačke sekcije “Kruševo brdo” za članove Upravnog odbora Lovačkog udruženja “Borčići” predloženi su Pane Gavrić, Dušan Petrović i Velimir Morača, a za člana Nadzornog odbora Duško Trikić.

Lovačka sekcija “Kruševo brdo” predložila je za članove Skupštine Lovačkog udruženja Aleksandra Svjetlanovića, Branimira Mirkovića, Sinišu Nikodinovića, Novaka Vučića, Radenka Kneževića, Sekulu Buzića, Mirsada Palića, Đuru Ivanovića i Miljana Maksimovića.

Za članove komisija Lovačkog udruženja “Borčići” delegirani su Rajko Malijević (lovstvo), Mirsad Palić (kinelogija), za disciplinskog tužioca Simo Marić, a za disciplinski sud Pane Injac.

Na sastanku je jednoglasno usvojen izvještaj o radu Lovačke sekcije “Kruševo brdo” u prethodne četiri godine, koji je podnio Morača.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…