Ekipa “Pekare Obeliks” pobjednik je 50. turnira u malom fudbalu “Kotor Varoš 2017”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.06.2017. 13:41

Ekipa “Pekare Obeliks” pobjednik je 50. tradicionalnog turnira u malom fudbalu “Kotor Varoš 2017” koji je imao humanitarni karakter i na kome su prikupljana sredstva za liječenje sportiste Vanje Pejakovića iz ove opštine.

Pobjednička ekipa je sinoć u finalu u seniorskoj konkurenciji savladala ekipu “Akropolis KMF Kotor Varoš” rezultatom 4:2.

Igrač odluke u finalnom susretu jubilarnog turnira bio je Siniša Đaković, strijelac tri gola, dok se na drugoj strani sa dva gola istakao Miroslav Nedić, koji je proglašen za najboljeg igrača turnira.

Najbolji golman je Davor Moćić, a najbolji strijelac Obren Cvijanović, članovi pobjedničkog tima.

U konkurenciji preduzeća i javnih ustanova “Sportek 2” je u finalu savladao “Mehaničke konstrukcije” poslije boljeg izvođenja penala rezultatom 4:3.

Kod mlađih pionira prvo mjesto je osvojila ekipa “AS Slaven”. U pionirskoj konkurenciji trijumfovala je ekipa “Eli bara”.

Nagrade najuspješnijim pojedincima i ekipama uručio je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.

Turnir je imao humanitarni karakter, a preko hiljadu posjetilaca i svi finalisti su učestvovali u akciji prikupljanja sredstava za liječenje vrhunskog sportiste i učenika Vanje Pejakovića, koji je doživio tešku nesreću na ekskurziji.

Na turniru, koji je trajao sedam dana, učestvovalo je 50 ekipa u četiri uzrasne kategorije.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…