Fagus grupaciji dodjeljeno priznanje za četvrt vijeka uspješnog rada

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.03.2018. 16:18

Fagus grupacija je na manifestaciji „Izbоr nајuspјеšniјih u privrеdi Rеpublikе Srpskе za 2017. godinu“, koju je organizovala Privredna komora Republike Srpske 28.03.2018. godine, nagrađena u kategoriji posebnih priznanja za uspješno organizovanje grupacije i razvoj novih proizvodnih programa. Priznanje je primio suvlasnik i generalni direktor Miroslav Malijević.

Osnovna djelatnost grupacije, koja posluje više od četvrt vijeka,  je proizvodnja prozora i vrata, peleta i briketa, kao i prerada drveta, a u svom vlasništvu posjeduju i hotel "Hajdučke vode". U okviru Fagus grupacije uspješno posluje ukupno osam firmi članica, a šest djeluje u drvoprerađivačkog sektora.

Godišnje ova grupacija preradi oko 150.000 m3 različitih drvnih sortimenata, a portfolio proizvoda se povećava iz dana u dan. Proizvodi se plasiraju na tržišta širom svijeta, a značajno učešće u ukupnoj privredi Fagus grupa ostvaruje strateškim pristupom poslu, ljudskim resursima, marketingu,  tehnološkom razvoju i investicijama.

Ovo priznanje je dobar podstrek da još više i bolje radimo i unapređujemo naše poslovanje kako bismo povećali naš obim proizvodnje, zaposlili nove radnike i sačuvali zadovoljne kupce.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…