Fagus misli i na najmlađe

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.12.2017. 11:55

Fagus grupa tradicionalno svake godine dodjeljuje paketiće djeci radnika, ali ne zaboravlja ni djecu iz vrtića u Kotor Varošu i Kneževu. Dodjela paketića djeci radnika je bila kao i obično na Hajdučkim Vodama 24.12.2017. godine, pri čemu je još 17 djece dobilo nagrade za učešće na likovnom konkursu „Moji mama i tata na poslu u Fagusu“.

Glavne nagrade su bile tablet, trotinet, lego kockice i helikopter na daljinsko upravljanje, a za sve ostale učesnike su podijeljene utješne nagrade prema uzrastu – kreativno – edukativni set za učenje engleskog jezika i set kreativnih flomastera sa šablonima „Blo pen“.

Predstavnici Nomara, članice Fagus grupe, su posjetili  mališane iz  vrtića “Radojka Lakić” iz Kneževa i podijelili 38 paketića uoči Nikoljdana, 18.12.2017. uz predstavu za djecu i posjetu Sv. Nikole.

Dodjela paketića za 142 mališana iz vrtića „Larisa Šugić“ iz Kotor Varoša će biti organizovana u petak 29.12.2017. u 10 časova.

Ove godine je tako Fagus grupa ukupno podijelila približno 400 paketića za Nikoljdan.

Izvor: GlasKotorVaroša.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…