Fondacija “Idriz Jakupović” podržala rad “Kuće radosti”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.11.2018. 08:30

Predstavnici Fondacije “Idriz Jakupović”, na čelu sa doktorom dentalne medicine Ajdinom Jakupovićem posjetili su kotorvaroški Centar za porodicu “Kuća radosti” i uručili im novčanu donaciju u iznosu od 400 KM.

Ova fondacija djeluje u cilju pomoći sličnim organizacija, finansirajući se iz vlastitih izvora. Tokom ove posjete predstavnici fondacije razgovarali su sa članovima Centra o aktivnostima i problemima sa kojim se susreću roditelji djece sa poteškoćama u razvoju i govorno-jezičkim smetnjama. Roditelji djece koja borave u Centru su se zahvalili donatorima na podršci i pomoći, a posebnu zahvalnost izrazili su našem sugrađaninu Miralemu Avdiću koji je prepoznao probleme sa kojima se svakodnevno suočavaju u Centru za porodicu “Kuća radosti”.
Izvor: glaskotorvarosa.com
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…