Fudbal: FK ”Mladost” pobijedila FK ”Ravan”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.03.2016. 21:37

U 15. kolu regionalne lige zapad FK ”Mladost” obijedila je FK ”Ravan” rezultatom 2:1

Kotorovaroški regionalac proljeće je otvorio pobjedom. Mladost je bila bolja od Ravni (2:1), a ako je za utjehu sastavu iz Međeđe, onda ovakvom igrom mogu se nadati opstanku u ovom rangu takmičenja, jer su za razliku od jeseni pokazali mnogo, mnogo više.

Mladost je došla do prednosti u 13. minutu, kada je kotranapad povukao Radivojević, asistira Kršiću koji postiže sjajan gol udarcem sa 16 metara.

Do finiša igralo se bez previše uzbuđenja, a onda još dva pogotka u poslednja dva minuta! Kotorvarošani uduplavaju vodstvo u 88. minutu, Drljača je uposlio mladog Jurića, koji se oslobađa jednog igrača i punom nogom pogađa suprotni ugao Semiza. Ravan do počasnog pogotka dolazi u sudijskoj nadoknadi, kada je u gužvi pred golom Kutića najsnalažljiviji Vlačina, za konačnih Mladost – Ravan 2:1.

MLADOST (KV) – RAVAN 2:1

Strijelci: 1:0 Kršić (13), 2:0 Jurić (88), 2:1 Vlačina (90). Stadion: FK Mladost. Gledalaca: 100. Sudija: Nikola Tadić (Banjaluka). Pomoćnici:  Nemanja Aleksić (Banjaluka) i Vladan Todorović (Čelinac). Delegat: Vitomir Misimović (Gradiška). Žuti kartoni: Tepić (Mladost). Dugajlić, Burazor (Ravan).

Mladost: Kutić, Vučenović, M. Tepić (od 28. Đurić), Janković, A. Tepić (od 73. Jurić), Radivojević (od 70. Drljača), Mušanović, Đaković, Đukić, Kršić, Trifković.

Ravan: Semiz, Dugajlić (od 74. Adžić), Radišić, Ždrnja, Stojanović, Babić, Burazor, Grahovac, Gačić (od 63. Borjanović), Utješinović, Vlačina.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…