Fudbal: Kotorvarošani prejaki za Lauš!

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.08.2016. 10:30

Prognoze da će Mladost iz Kotor Varoša biti konkurenta najboljim ekipama na regionalnom Zapadu obestinile su se već u prvom kolu. Kotorvarošani su na vrućem terenu u Laušu slavili sa 2:0 i tako stavili svima do znanja da će biti među glavnim rivalima za vrh.

Igrači Mladosti postigli su po jedan pogodak u oba poluvremena, prvo preko Jurića u 36. minutu, a tačku na i stavio je Kršić u 67. minutu.

LAUŠ – MLADOST (KV) 0:2 (0:1)

Strijelci: 0:1 Jurić (36), 0:2 Kršić (67). 
Stadion: FK Lauš. 
Gledalaca: 100. 
Sudija: Nikola Tadić. 
Pomoćnici: Aranđel Milišić i Dejan Stejepanović. 
Delegat: Aleksandar Gojić (svi iz Banjaluke). 
Crveni karton: Radosav Drljača (Mladost) u 90. minutu.

Lauš: Šešić, Cunjak, Kos, Bošnjak, Lakić, Dobraš, Vučić (od 75. Mirnić), Kosić (od 72. Bogojević), Žutić, Miljković, Nikolić (od 58. Lovrić).

Mladost (KV): Kutić, Janković, Jurić (od 81. Tovilović), Vučenović, Hadžiselimović, Tepić, Kršić (od 90. Đurić), Radivojević, Drljača, Đaković (od 67. Tepić), Stupar.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…