Fudbaleri Mladosti savladali su tim iz Prijedora

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.04.2016. 19:44

Fudbaleri Mladosti savladali su tim iz Prijedora s (2:0) i tako osvojili i 13. bod od mogućih 15 u poslednjih pet utakmica.

Sve je bilo odlučeno u prvih pola sata. Već u 16. minutu Kršić je prošao po lijevoj strani, povratna lopta prema Radivojeviću koji nečekajući ni trenutka iz prve šutira i pogađa rašlje Vidovićevog gola! Gol kakav odavno nije viđen u Kotor Varošu!

A drugi u 27. minutu bio je još ljepši! Nakon brojnih preciznih pasova domaćih fudbalera, Kršić sa 18 metara pogađa malu mrežicu za 2:0! Samo dva minuta kasnije strijelac prvog gola Benjamin Radivojević zbog psovke upućene arbitru Jeliću, je morao svlačionicu. Iako su igrali više od jednog sata sa igračem manje, Mladost se organizovano branila, i mirno privela meč kraju za nastavak niza i preuzimanje pete pozicije na regionalnom zapadu.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…