Fudbaleri kotorvaroške Mladosti poraženi od ekipe Želјezničara

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.04.2016. 16:11

Fudbaleri kotorvaroške Mladosti, juče su na svom stadionu poraženi od ekipe Želјezničara iz Banja Luke, sa ubjedlјivih 0:3, i na taj način prekinuli niz od 5 utakmica bez poraza.

Novi lider na tabeli Želјezničar, iskoristio je poraz Karanovca u Dubravama, i ponovo zaposjeo vrh tabele sa 47 bodova, dok Mladost i Lijevče na petom i šestom mjestu imaju po 31 bod.

Mladost je u ovaj meč ušla čak bez četvorice standardnih prvotimaca: Vučenovića, Radivojevića, Hadžiselimovića i Đakovića, što su u ovom meču veoma ambiciozni gosti znali da iskoriste. Do vođstva su došli u 23. minutu preko iskusnog Krunića, koji sa 7-8 metara udalјenosti šalјe loptu iza nemoćnog Kutića za 0:1.

Dva minuta kasnije skoro precrtana akcija Banjalučana, i opet isti ishod i isti strelac, Krunić pogađa za 0:2, što je i bio rezultat nakon prvog poluvremena. U drugom dijelu vidjeli smo gol mladog Markovića, u 76. minutu na pravi način je iskoristio odličan centaršut Kopanje i postavio konačan rezultat ove utakmice O:3.

Mladost je u narednom 24. kolu slobodna.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…