Fudbalski veterani uspješni na ´Turniru prijateljstva´ u Apatinu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 18.09.2017. 10:31

Fudbalski veterani iz Kotor Varoša osvojili su drugo mjesto na ´Turniru prijateljstva´ u Apatinu.

Prvo mjesto, na turniru održanom tokom vikenda, pripalo je veteranima iz Sokobanje, dok su domaćini i organizatori turnira iz Apatina bili treći. 

Utakmice su igrane u sali Osnovne škole "Žarko Zrenjanin", a pehare i diplome kapitenima ekipa uručio je predsjednik opštine Apatin Milan Škrbić. 

"Bratske veze sa veteranima iz Kotor Varoša i Sokobanje učvršćene su nakon ovog turnira. Nadam se da će on postati tradicionalan i da su naši sportski prijatelji iz Republike Srpske ponijeli lijepe uspomene iz Apatina", istakao je Škrbić. 

Predstavnik ekipe veterana iz Kotor Varoša Boris Novaković pohvalio je gostoprimstvo domaćina i izrazio zadovoljstvo što će Kotorvarošani biti gosti prijatelja iz Sokobanje u maju naredne godine. 

"Sve čestitke domaćinu na organizaciji, jer su se potrudili da nam boravak u Apatinu ostane u lijepom sjećanju. Mogu reći da smo uspostavili bratske odnose i sa našim prijateljima iz Sokobanje", naglasio je Novaković. 

Tokom boravka u Apatinu Kotorvarošani su posjetili i pravoslavni hram Sabora svetih Apostola. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…