Futsal: KMF Kotor Varoš odustao od Kupa RS

Autor: Slaven Šubara / Datum: 07.02.2016. 09:38

Premijerligaš, KMF Kotor Varoš odustao od Kupa RS u Futsalu

Ekipa KMF "Kotor Varoš" je odustala od takmičenja, te će tako "Čelinac" u trećem kolu igrati protiv prnjavorskog "Obilića". Pobjednika ovoga meča u finalu regije već čeka KMF "Brod", koji je voljom žrijeba slobodan u trećem kolu.

KMF "Čelinac" je do drugog kola stigao poslije pobjeda nad banjalučkom "Starčevicom", dok je ekipa "Kotor Varoši" bez borbe stigla do drugog kola nakon odustajanja "Mladosti" iz Teslića.

Ovo je već sedmo odustajanje od Kupa RS, pošto su još ranije odustali KMF "Leotar", KMF "Hercegovac", KMF "Ljubinje", KMF "Mladost", KMF "Brčko Zdravlje" i KMF "Derventa".

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…