Futsal: Kotorvaroški omladinci nadigrali Čelinac

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.04.2016. 09:40

U okviru prvog kola Omladinskog prvenstva Republike Srpske za omladince rođene 2000. godine i mlađe sastali KMF Kotor Varoš i KMF Čelinac, a pobjedu su na kraju slavili domaći, rezultatom 4:3.

Gosti iz Čelinca su prvi stigli do prednosti, a strijelac je u 2. minutu bio Dejan Živković. Isti igrač je i u 10. minutu pogodio za 0:2.

Četiri minute kasnije domaća ekipa smanjuje na 1:2 preko Aleksandra Glamočaka.

Tim rezultatom se otišlo i na odmor.

Drugi dio bolje otvaraju domaći, kada svoju ekipu u meč vraća Nikola Žarić.

Ali nisu se ni Čelinčani predavali, novu prednost od 2:3 donio je trostruki strijelac Dejan Živković, u 25. minutu.

U 32. minuti Kotor Varoš se drugi put vraća u meč, za 3:3 pogodio je Milan Žarić, a veliki preokret donio je Ahmet Vunić, minut prije kraja utakmice.

Priliku za revanš, KMF Čelinac imaće iduće sedmice, kada će na svom parketu ugostiti ekipu iz Kotor Varoši, i tada će se tek znati ko je izborio prolazak u završnicu Omladinskog prvenstva.

Izvor: 4plus1

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…